Széles profilú, fizetős sebészeti szolgáltatások professzionális szakmai háttérrel

Széles profilú, fizetős sebészeti szolgáltatások professzionális szakmai háttérrel

Széles profilú, fizetős sebészeti szolgáltatások az I. Sz. Sebészeti Klinika második emeletén kialakított VIP betegszobákban.


A 2x2 ágyas, 3 helyiséges VIP blokkban általános sebészeti, proktológiai, gasztroenterológiai, illetve plasztikai sebészeti szolgáltatásokat és vizsgálatokat vehetnek igénybe a betegek. A szobák ünnepélyes átadásán részt vett Dr. Szász Károly kancellár, Dr. Merkely Béla, a Klinikai Központ elnöke, illetve Kovács Róbert, a Semmelweis Egészségügyi Kft. ügyvezetője. 

"Olyan pillanata ez a magánvállalkozással összekapcsolódó egyetemi betegellátásnak, amiben sok specifikum és unikum van"

        - emelte ki Prof. Harsányi László, az I. sz. Sebészeti Klinika igazgatója.

Prof. Harsányi László   -   fotó: Kovács Attila - Semmelweis Egyetem


Dr. Harsányi László hangsúlyozta, az újonnan kialakított részleg legnagyobb jelentősége, hogy ezzel egy új területen áll rendelkezésre a fizetős ellátás lehetősége Magyarországon szervezett formában, mivel a profilban olyan, komoly szakmai hátteret igénylő műtétek is találhatók, amiket ma egyetlen más szolgáltató sem végez fizetős alapon. Az I. sz. Sebészeti Klinikán a legmagasabban képzett szakemberek, stabil intenzíves háttérrel nyújtják a plasztikai- és esztétikai sebészeti beavatkozásokat is - tette hozzá.


Dr. Szász Károly kancellár ismertette a beruházás előzményeit, amihez a szükséges pénzügyi alapot a Semmelweis Kft. eddigi eredményes működése teremtette meg. A teljes beruházás értéke 20,2 millió forint volt, ami tartalmazza a három helyiség teljes külső és belső nyílászárócseréje mellett az új informatikai, telefon-, és nővérhívó-rendszer kiépítését, festést, burkolást, a szobák klimatizálását, saját vizesblokkal, új bútorokkal, tévével, wifivel, illetve számtalan egyéb egészségügyi és kényelmi kiegészítővel való ellátását. Ezek egy részét a FINA Világbajnokságra vásárolt eszközkészletből oldották meg – ismertette a kancellár.

"Az első betegeket már márciusban fogadta az új egység, azóta magyar és a külföldi páciensek egyaránt folyamatosan érkeznek. E néhány hét alatt 7,5 millió forintos bevételt realizált a klinika"

        - mondta Dr. Szász Károly kancellár.

Dr. Szász Károly  -  fotó: Kovács Attila - Semmelweis Egyetem


"Nagy érdeklődés várható a klinika nyújtotta új profilok iránt, melybe 25 féle általános sebészeti, 19 féle proktológiai, 6 féle gasztroenterológiai és a legkomolyabb profilt jelentő, 82 féle műtétet tartalmazó plasztikai sebészeti terület tartozik"

        - kezdte beszédét Dr. Merkely Béla, a Klinikai Központ elnöke.



Dr. Merkely Béla   -   fotó: Kovács Attila - Semmelweis Egyetem


Kiemelte, a Semmelweis Kft. kiváló partner új ötletek megvalósításához. Hozzátette: a Semmelweis Kft. illetve a Klinikai Központ közös összefogással komoly lehetőséget teremtett az I. sz. Sebészeti Klinikán. Dr. Merkely Béla azt kívánta a klinika munkatársainak, hogy éljenek a lehetőséggel, és minél több beteget gyógyítsanak itt.


Kovács Róbert köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik közreműködtek a beruházás létrehozásában. Elmondta: az előkészítés 2017 tavaszán, az építészeti munkálatok 2017 kora őszén kezdődtek a klinika második emeletén, a néhány éve kialakított modern műtőblokk szomszédjában egy 85 négyzetméteres, műszaki állapota miatt betegellátásra már nem használt épületrészben.

Kovács Róbert  -  fotó: Kovács Attila - Semmelweis Egyetem


A teljes galériát itt tekintheti meg: semmelweis.hu

Semmelweis Premium Mozgásszervi Daganatsebészet

Ha Önnél vagy családtagjánál jó-, vagy rosszindulatú csont- vagy lágyrésztumort diagnosztizáltak, vagy még kivizsgálás előtt áll, az idő kulcsfontosságú!

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom