Hírlevél

Híreink, akcióink

Semmelweis hírlevél - 2017-03-21

A SEMMELWEIS Egészségügyi Szolgáltató Kft, mint a FINA2107 hivatalos partnere, egyben az Úszó- és Vízilabda Világbajnokság egészségügyi szolgáltatásainak szervezője az alábbi kategóriákban keres munkatársakat a rendezvény idejére (2017.07.14 – 2017.08.20.) szakmai csapatába:

Semmelweis hírlevél - 2017-03

Felelős és gondoskodó szülőként gyermekeink betegsége esetén hajlamosak vagyunk azonnal orvoshoz fordulni, hiszen mindennél jobban féltjük őket. Sokszor talán bele sem gondolunk, hogy a testi tüneteket akár komoly lelki válság is okozhatja. Rohanó világunkban talán a meghitt, mély beszélgetések azok, amit a legjobban elhanyagolunk gyermekeinkkel kapcsolatban, amelyek ugyanakkor alapvetően fontosak lennének a problémák gyökerének megértésében.

Semmelweis hírlevél - 2016-12-21

Tisztelettel köszöntjük Önt ez évi utolsó hírlevelünkkel, és egyben a közelgő ünnepekre tekintettel, békés karácsonyt, jó pihenést és sikeres, boldog 2017-es esztendőt kívánunk! Reméljük a jövőben is partnerként tudunk majd segíteni, hogy hosszú időn keresztül -egészségesen- élvezhesse a hasonló ünnepek meghittségét.

Semmelweis hírlevél - 2016-12

A magyar egészségügy egyik legproblematikusabb területe az ortopédiai kezelések és műtétek köre. A leghosszabb várólistákat itt találjuk, bizonyos műtéti típusoknál több év a várakozási idő.

Semmelweis hírlevél - 2016-11

Felmérések bizonyítják, hogy az egyik dolog, amitől mindenki nagyon tart, az a fogorvosi beavatkozás. Félünk a fájdalomtól, másrészt nem ritkán magas összegű számlát kell kiegyenlítenünk egy-egy beavatkozás után.

Semmelweis hírlevél - 2016-01

Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a Semmelweis Egészségügyi Kft. legfrissebb híreit, információit!

Semmelweis hírlevél - 2015-10

Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a Semmelweis Egészségügyi Kft. legfrissebb híreit, információit!

Semmelweis hírlevél - 2015-08

Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a Semmelweis Egészségügyi Kft. legfrissebb híreit, információit!

Sikerrel alkalmazzák a magyar gyártású remdesivirt

Sikeresen alkalmazzák a kórházakban a koronavírus kezelésére nálunk is gyártott COVID-19 elleni készítményt.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom